Ervaringen Unique Bridal Bruidsmode

Eva de Knegt in de afgelopen week

De aller eerste bruidszaak waar ik geweest ben voor het zoeken van een trouw jurk. Het telefonische contact was voor de afspraak al heel prettig en duidelijk. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en werd er wat informatie gegeven waarna ik een rondje liep door de winkel om mooie jurken uit te zoeken met de eigenarese Shahla. De ruimte waar mijn entourace plaats mocht nemen is ruim. Wij hebben deze avond als erg bijzonder ervaren, zeker door de mooie jurken maar ook door de gastvrijheid. Ik raad Unique Bridal Bruidsmode daarom zeker aan om langs te gaan als je goed geholpen wilt worden!
lees meer..

Michelle Zwambach in de afgelopen week

Complimenten voor de service die geboden wordt. Zo fijn geholpen met zoveel rust echt op zoek kunnen gaan naar een jurk die bij mij paste. Er is veel ruimte om te luisteren naar je wens als klant en voor jouw vraag wordt een passend antwoord gezocht. Kortom, een absolute aanrader!

Lisa Klinkenberg 4 maanden geleden

Vandaag heb ik mijn trouwjurk gevonden bij Unique Bridal! Voor het maken van de afspraak heb ik steeds heel snel reactie gehad op mijn emails, super fijn! Ook de hulp/advies vandaag was top, inclusief het tonen hoe de jurken eventueel aangepast kunnen worden. Prachtige winkel, veel keuze, warm ontvangt met koffie/thee en ondanks de corona maatregelen werd er uitgebreid de tijd genomen en voelde ik geen druk om snel een keuze te maken. De ervaring was in 1 woord geweldig! Shahlah bedankt!
lees meer..

Kubra Demiryurek 3 maanden geleden

Super goed geholpen door de eigenaar Shahla! Ze is heel creatief en behulpzaam, denkt mee aan alle mogelijkheden en oplossingen! Super vriendelijke personeel. Je voelt je heel goed op je gemak en een toffe zaak en locatie! 👍🏼

Zeenat Alibux 2 maanden geleden

Super blij met de fantastische kwaliteit en service! Ik heb hier mijn perfecte jurk gescoord en enorm genoten van mijn bezoekjes aan de prachtige winkel. Zoveel keuze en de persoonlijke aandacht, echt top!