Ervaringen Unique Bridal Bruidsmode

Froukje Walma 3 weken geleden

De eerste en enige trouwjurkenzaak waar ik ben geweest. Wat een prachtige jurken en wat ben ik hartelijk geholpen. In februari de eerste afspraak gehad. Door corona kon dit niet in de winkel, maar dat was geen probleem. We hebben de passessie gewoon bij mij thuis gehouden. Ik had zelf wat jurken van de site doorgegeven, maar op basis van mijn foto had de eigenaresse zelf ook een jurk voor mij uitgezocht. En die jurk is het ook geworden. Ik ben ontzettend blij dat ze dat gedaan heeft, want zelf had ik nooit op die jurk gekomen. Verder is de communicatie helder en vlot. Unique Bridal heeft in ieder geval voor heel veel voorpret gezorgd en uiteraard voor mijn droomjurk.
lees meer..

Eva de Knegt een maand geleden

De aller eerste bruidszaak waar ik geweest ben voor het zoeken van een trouw jurk. Het telefonische contact was voor de afspraak al heel prettig en duidelijk. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en werd er wat informatie gegeven waarna ik een rondje liep door de winkel om mooie jurken uit te zoeken met de eigenarese Shahla. De ruimte waar mijn entourace plaats mocht nemen is ruim. Wij hebben deze avond als erg bijzonder ervaren, zeker door de mooie jurken maar ook door de gastvrijheid. Ik raad Unique Bridal Bruidsmode daarom zeker aan om langs te gaan als je goed geholpen wilt worden!
lees meer..

J P een week geleden

Fantastisch geholpen door de beide dames van Unique bridal. De eerste jurk was meteen raak. Een prachtige Stella York (6993). Op mijn trouwdag voelde ik mij echt een prinses en samen met mijn man het stralende middelpunt. Dank jullie wel dames, mede dankzij jullie hadden wij een geslaagde dag. X van een tevreden bruid.

Marianne Thieme 2 weken geleden

Heb bij Shahla, eigenaresse van Unique Bridal, een prachtige jurk weten te vinden. Shahla en haar coupeuse Jacqueline nemen alle tijd om de jurk perfect op maat te maken. Complimenten!

Michelle Zwambach een maand geleden

Complimenten voor de service die geboden wordt. Zo fijn geholpen met zoveel rust echt op zoek kunnen gaan naar een jurk die bij mij paste. Er is veel ruimte om te luisteren naar je wens als klant en voor jouw vraag wordt een passend antwoord gezocht. Kortom, een absolute aanrader!