Het unieke ontwerp

De perfecte trouwjurk kan je zeker bij Unique Bridal vinden. Er is een breed aanbod van bekende merken in diverse prijsklassen. En mocht je dan nog niet slagen, dan ontwerpt Shahla met alle liefde de trouwjurk waar jij altijd van gedroomd hebt, speciaal voor de mooiste dag van je leven. In dit laatste aspect komt de naam van de winkel echt tot haar recht. Want elke bruid is uniek en dat vraagt om persoonlijk advies en een uniek design.
 

Het is niet makkelijk om de perfecte bruidsjurk te vinden en dat weten we. De stylisten van Unique Bridal helpen je graag hierbij. Zowel het vinden van de droomjurk, als het vermaken van de trouwjurk naar jouw specifieke wensen. Maak nu een afspraak voor advies om een bruidsjurk aan te passen of er zelf één te ontwerpen! Wie wilt er geen exclusieve trouwjurk?

Trouwen is een speciale gelegenheid en daarbij past een bijzondere trouwjurk. Maar wat is de perfecte jurk? Dat is van veel factoren afhankelijk. Jouw smaak en persoonlijkheid zijn daarin het allerbelangrijkste. Daarnaast gaat het om de juiste stof, de kleur van je dromen en een model dat jouw vrouwelijkheid accentueert.

Bij Unique Bridal nemen we alle tijd om onder het genot van een kopje koffie of thee jouw wensen te bespreken. Bespreek je gevoelens en dromen over je trouwjurk, hoe klein of groot ook. Onze styllisten kunnen dan de perfecte bruidsjurk voor je maken. Shahla heeft jarenlange ervaring in modelontwikkeling en het vermaken van jurken. Zodoende is ze zeer ervaren in het aanpassen van jurken naar de wensen van de bruid. Zo kan je een bestaande jurk helemaal aanpassen aan jouw droombeeld, of is het mogelijk om zelfs een jurk in z’n geheel te laten ontwerpen.

Naast de jurken ontwerpen we ook sluiers en stola’s zodat jouw droomplaatje compleet is. Het figuur van een fotomodel is weinigen van ons gegeven en dat geeft niks, het maakt elke bruid uniek. We zorgen al jarenlang voor trouwjurken op maat, dus ook voor kleine en grote maten.