Aire Barcelona

Aire Barcelona trouwjurken hebben iets luchtigs, zoals de wind, romantisch, en klassieks. Dit Spaanse bruidsmode merk behoort tot de Spaanse Rosa Clara familie. Aire betekent in het Spaans wind. Dit stijlvolle bruidsmode merk maakt trouwjurken van hoogwaardige kwaliteit van verschillende soorten zijde en stoffen.

Wij zijn erg blij dat wij dit prachtige klassieke bruidsmode merk in onze winkel hebben hangen. De ontwerpster Rosa Clara heeft jaren voor het Spaanse bruidsmode merk Pronovias gewerkt, uiteindelijk heeft haar ondernemerschap in combinatie met doorzettingsvermogen, passie en liefde voor het vak ervoor gezorgd dat zij haar eigen merk Rosa Clara is gestart. Wij hebben deze beide prachtige collecties in de winkel in Den Haag hangen.

Aire Barcelona trouwjurken passen bij Unique Bridal.

In een ontspannen sfeer, met geduld en gastvrijheid vinden wij samen voor jou de perfecte trouwjurk. Want om die juiste keuze te kunnen maken, moet jij je op je gemak voelen. En natuurlijk staat onze jarenlange ervaring ook garant voor kwaliteit, liefde en aandacht voor elke jurk die wij leveren.

De bruidsjurk voor de mooiste dag van je leven vind jij dan ook zeker bij ons.