Jesus Peiro

Jesus ​​Peiro het Spaanse bruidmode merk uit Barcelona, bestaat al meer dan 30 jaar, en daar zijn ze trots op. Hun trouwjurken worden met liefde en passie gemaakt. Jesus ​​Peiro is een referentiemerk op het gebied van elegantie en kwaliteit als het gaat om trouwjurken.

2018 was een feestjaar, 30 jaar exclusief gewijd aan het creëren van bruidsjurken en accessoires die exclusief in Spanje worden geproduceerd, op maat gemaakt en met een precieze ambachtelijke afwerking. Jurken gemaakt met het onderscheidingsvermogen van een haute couture house, waar zorg en oog voor de kleinste details voorop staan.

Jesus Peiro sluit goed op ons aan we delen namelijk dezelfde passie en liefde voor trouwjurken. Wanneer je op zoek bent naar klassieke trouwjurken dan is dit merk zeker een aanrader.

Jesus Peiro trouwjurken passen bij Unique Bridal.

In een ontspannen sfeer, met geduld en gastvrijheid vinden wij samen voor jou de perfecte trouwjurk. Want om die juiste keuze te kunnen maken, moet jij je op je gemak voelen. En natuurlijk staat onze jarenlange ervaring ook garant voor kwaliteit, liefde en aandacht voor elke jurk die wij leveren.

De bruidsjurk voor de mooiste dag van je leven vind jij dan ook zeker bij ons.