Mori Lee

Het bruidsmode merk Mori Lee begon in 1953 als een familiebedrijf in New York. Om de dromen van bruiden te vervullen. Na drie generaties is een klein familie bedrijf getransformeerd naar een leidend wereldwijd merk. Van alleen trouwjurk voor geselecteerde winkels in New York. Naar jurken in winkels over de hele wereld.

Madeline Gardner, afgestudeerd aan het Fashion Institute of Technology, is al meer dan 25 jaar de drijvende kracht achter de styling van Mori Lee trouwjurken.

Een van de meest inspirerende dingen voor mij als ontwerper zijn mijn bruiden. Luisteren naar wat bruiden zoeken. Zowel in de ontwerp elementen als het comfort van hun droomjurk, vormt elk seizoen haar collecties.

Van het uitkiezen van de perfecte stof, kant en kralen tot ervoor zorgen dat elke jurk die extra speciale flair heeft, ik heb al mijn liefde en aandacht in elk detail gestoken. Van generaties tot nu toe was en zal het altijd mijn prioriteit zijn om ervoor te zorgen dat elke Morilee-bruid zich mooi en zelfverzekerd voelt in haar jurk.

Mori Lee trouwjurken passen bij Unique Bridal.

In een ontspannen sfeer, met geduld en gastvrijheid vinden wij samen voor jou de perfecte trouwjurk. Want om die juiste keuze te kunnen maken, moet jij je op je gemak voelen. En natuurlijk staat onze jarenlange ervaring ook garant voor kwaliteit, liefde en aandacht voor elke jurk die wij leveren.

De bruidsjurk voor de mooiste dag van je leven vind jij dan ook zeker bij ons.