Stella York

Stella York, opgericht in 2013, maakt deel uit van de Essense of Australia merken familie. En heeft sindsdien duizenden bruiden over de hele wereld uitgerust met betaalbare, award winning bekroonde designer stijlen.

Geïnspireerd door ‘s werelds populairste rode loper trends. Zijn hun bruidsjurken bedacht en handgemaakt met verbluffende details. Elke jurk is gemaakt om een uitzonderlijke pasvorm te bieden en het lichaam een perfecte vorm te geven.

Wat ervoor zorgt dat zij blijven opvallen in de bruidswereld. Is hun unieke aandacht voor detail en de kwaliteit van de pasvorm. In elk silhouet waardoor elke bruid, ongeacht haar figuur, een echte designer ervaring krijgt. Altijd on-trend en met de nieuwste modieuze details. Die te zien zijn op catwalks over de hele wereld. Zij helpen bruiden altijd om hun ultieme trouwdag look te bereiken.

Stella York trouwjurken passen bij Unique Bridal.

In een ontspannen sfeer, met geduld en gastvrijheid vinden wij samen voor jou de perfecte trouwjurk. Want om die juiste keuze te kunnen maken, moet jij je op je gemak voelen. En natuurlijk staat onze jarenlange ervaring ook garant voor kwaliteit, liefde en aandacht voor elke jurk die wij leveren.

De bruidsjurk voor de mooiste dag van je leven vind jij dan ook zeker bij ons.