Modeontwerpster Shahla

Liefde voor de ambacht

De ontwerpen van eigenaresse Shahla Poorsobhan kenmerken zich door de combinatie van elegante bloemversieringen in een moderne en westerse uitvoering. Al eeuwen worden bloemversieringen gebruikt in de Perzische traditie. Denk aan Perzische kleden of kalligrafie. In de ontwerpen van Shahla zie je deze bloementraditie terug in moderne en modieuze trouwjurken.

Opgeleid als coupeuse heeft Shahla een gedegen basis als ontwerpster. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan bij diverse  bruidsateliers en is een paar jaar geleden begonnen met haar eigen bruidswinkel: Unique Bridal. Als expert in bruidsmode kan Shahla een compleet advies geven. Of het nu een A-lijn trouwjurk is, bijpassende juwelen of een op maat gemaakte sluier.

 

 

Say yes to the dress

De perfecte trouwjurk vind je bij Unique Bridal. Er is een breed aanbod van bekende merken in diverse prijsklassen. Of een exclusief design van Shahla speciaal voor de mooiste dag van je leven. In dit laatste aspect komt de naam van de winkel echt tot haar recht. Want elke bruid is uniek en dat vraagt om persoonlijk advies en een uniek design.

Het is niet makkelijk om de perfecte trouwjurk te vinden en dat weten we. De experts van Unique Bridal helpen je graag hierbij. Maak nu een afspraak voor advies, om een trouwjurk te passen of er zelf één te ontwerpen!