Shahla: ontwerpster én coupeuse

Liefde voor het ambacht waardoor wij jou laten stralen

Unique Bridal is de bruidswinkel van Shahla Poorsobhan (ze is Iranese vandaar die bijzondere achternaam). Zij is opgeleid als coupeuse in Iran en Nederland waardoor ze een zeer gedegen achtergrond heeft als ontwerpster. Ze weet alles van stoffen en pasvorm en kan zelf elke jurk vermaken zodat die jou perfect past. Voordat ze enkele jaren geleden haar eigen winkel begon had ze al veel ervaring opgedaan bij andere bruidsateliers.

Haar eigen ontwerpen kenmerken zich door de combinatie van elegante bloemversieringen in een moderne en westerse uitvoering. Al eeuwenlang worden bloemversieringen gebruikt in de Perzische traditie. Denk aan Perzische kleden of kalligrafie. In de ontwerpen van Shahla zie je deze bloementraditie terug in moderne en modieuze trouwjurken.

Als ontwerpster met een achtergrond als coupeuse is zij een expert in bruidsmode en kan zij je een compleet advies geven om je te laten stralen op jouw bruiloft. Of het nu een A-lijn trouwjurk is, bijpassende juwelen of een op maat gemaakte sluier.

 

 

Say yes to the dress

De perfecte trouwjurk die jou laat stralen op je bruiloft vind je zeker bij Unique Bridal. Er is een breed aanbod van bekende merken in diverse prijsklassen. Of een exclusief design van Shahla speciaal voor de mooiste dag van je leven. Wij geloven dat jij uniek bent en dat vraagt om persoonlijk advies en wellicht een uniek ontwerp van Shahla!

Het is niet makkelijk om de perfecte trouwjurk te vinden en dat weten we. De experts van Unique Bridal helpen je graag hierbij. Veel bruiden zijn je met succes voorgegaan en we zijn enorm trots op onze vele positieve reviews op onze Google Mijn Bedrijf Pagina, op The Perfect Wedding en Facebook.

We trekken 2 uur uit voor jouw passing en je bent tot niets verplicht. We hopen slechts dat je door ons goede advies er van overtuigt bent geraakt dat wij je de juiste partner zijn om jou te laten stralen op jouw grote dag!

Maak nu een afspraak voor advies, om een trouwjurk te passen of er zelf één te ontwerpen!