Over onze ontwerpster

Shahla

De lange traditie van de elegante Perzische bloemversieringen in combinatie met het maagdelijke wit van de westerse bruidsjurk is één van de kenmerken van onze ontwerpster Shahla Poorsobhan.

Haar klassieke en speelse mannier van bruidsontwerpen zijn sensueel, decent en accentueren de lijnen van elke bruid. Haar carrière begon in dienst van verschillende bruidsateliers als coupeuse. Maar al snel werd duidelijk dat haar talent niet stopte bij het alleen vervaardigen van ambachtelijk en kwalitatief goed genaaide bruidsjurken.

De liefde voor het vak, jarenlange ervaring en natuurlijk haar creativiteit vormen nu de solide basis voor haar bruidswinkel Unique Bridal.

 

 

Het exclusieve ontwerp

Het is Shahla’s doel, om samen met u en voor u de perfecte trouwjurk te vinden. Haar bruidswinkel biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een zeer breed aanbod van verschillende prijsklasse van de bekende merken. Natuurlijk zijn ook haar eigen exclusieve creaties in overleg met u mogelijk. In dit laatste aspect komt de naam van de winkel tot zijn werkelijke recht. Want elke bruid is unique en dat vraagt om persoonlijk advies en een unique ontwerp.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om zo spoedig mogelijk met ons een afspraak te maken in onze prachtige winkel in Den Haag.