Shahla: ontwerpster én coupeuse

Liefde voor het ambacht

De ontwerpen van eigenaresse Shahla Poorsobhan (ze is Iranese vandaar die bijzondere achternaam) kenmerken zich door de combinatie van elegante bloemversieringen in een moderne en westerse uitvoering. Al eeuwenlang worden bloemversieringen gebruikt in de Perzische traditie. Denk aan Perzische kleden of kalligrafie. In de ontwerpen van Shahla zie je deze bloementraditie terug in moderne en modieuze trouwjurken.

Opgeleid als coupeuse in Iran en Nederland heeft Shahla een gedegen basis als ontwerpster. Ze weet alles van stoffen en pasvorm en kan zelf elke jurk op maat maken. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan bij diverse  bruidsateliers en is een aantal jaar geleden begonnen met haar eigen bruidswinkel: Unique Bridal. Als coupeuse en ontwerpster is zij een expert in bruidsmode en kan zij je een compleet advies geven om je te laten stralen op jou bruiloft. Of het nu een A-lijn trouwjurk is, bijpassende juwelen of een op maat gemaakte sluier.

 

 

Say yes to the dress

De perfecte trouwjurk die jou laat stralen op je bruiloft vind je zeker bij Unique Bridal. Er is een breed aanbod van bekende merken in diverse prijsklassen. Of een exclusief design van Shahla speciaal voor de mooiste dag van je leven. In dit laatste aspect komt de naam van de winkel echt tot haar recht. Want elke bruid is uniek en dat vraagt om persoonlijk advies en een uniek design.

Het is niet makkelijk om de perfecte trouwjurk te vinden en dat weten we. De experts van Unique Bridal helpen je graag hierbij. Maak nu een afspraak voor advies, om een trouwjurk te passen of er zelf één te ontwerpen!