A-lijn trouwjurken zijn het klassieke model van een trouwjurk. Dit model blijft altijd een veel gevraagde trouwjurk. Het is het model voor de bruid die zich een echte prinses wil voelen op haar grote dag. De nadruk van deze bruidsjurk is op de bovenkant en minder op de curves aan de onderkant. Natuurlijk kan er ook voor een A-lijn model gekozen worden die strakker om het lijf valt waardoor het figuur nog meer eruit komt. Eem A-lijn trouwjurk past bij ieder figuur en bruid. Wil jij een echte traditionele huwelijksceremonie en eruit zien als een klassieke bruid? Kies dan voor een A-lijn trouwjurk!

A lijn trouwjurken

1 2 3 4 5

Wat is een A-lijn trouwjurk

De A-lijn trouwjurk heeft het model van een hoofdletter A. Het lijfje is over het algemeen strak en kan elke halslijn hebben. De rok loopt van een smalle taille uit naar een wijde onderkant. Een mooie sleep maakt het helemaal af. Kies je daarbij voor een lange sleep of toch liever een wat kortere, de keus is helemaal aan jou. A-lijn trouwjurken hebben een klassieke uitstraling en maakt van jou het stralende middelpunt van jouw grote dag!

A-lijn trouwjurk passen

Ben je op zoek naar een A-lijn trouwjurk? Wij hebben een hele verdieping met deze traditionele modellen. Van elk topmerk hebben wij A-lijn bruidsjurken, in verschillende prijsklassen. Wil je klassieke jurk, zodat je eruit ziet als een echte prinses? Of zoek je een wat modernere variant, met wat minder kant en waarbij de rok niet zo wijd valt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je graag advies van ervaren bruidsstylisten, maak dan een pasafspraak en probeer verschillende trouwjurken uit. Wij helpen je in een ontspannen sfeer bij het vinden van de perfecte trouwjurk voor jouw grote dag!

Verschillende soorten A-lijn trouwjurken

A-lijn trouwjurken zijn zeer geliefd en blijven een veel gekozen model. En ook al hebben we het over een model, er zijn nog veel keuzes te maken om een A-lijn trouwjurk helemaal bij jouw eigen stijl te laten passen. De rok heeft de vorm van een A, maar kies jij voor een gladde jurk, of wil je mooie kanten applicaties? En wil je die over de hele rok of alleen laten uitlopen vanuit het lijfje? En welke sleep kies je? Je kan kiezen voor een prachtige lange sleep of een kortere waarbij je wat makkelijker beweegt. Het lijfje is het onderdeel dat je helemaal eigen kan maken. Traditioneel heeft de A-lijn vaak een sweetheart halslijn of een V-hals. Maar je kan ook kiezen voor een halter- of boothalslijn. De rug van het lijfje en de keus van stoffen en applicaties geven jou nog meer mogelijkheden om jouw A-lijn jurk nog verder in jouw eigen stijl te ontwerpen.

Over Unique Bridal

In de collectie van Unique Bridal hebben we veel verschillende A-lijn trouwjurken. Door eigenaresse en ontwerpster zorgvuldig samengesteld, is er voor elke bruid wat wils. Jij en je gasten worden in een ontspannen sfeer, gastvrij ontvangen door een bruidsstylist van Unique Bridal. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt, want je hebt een belangrijke keuze te maken. Omdat er zoveel variatie is zullen zij onder het genot van een drankje jouw wensen bespreken. Hierna zoeken jullie samen een aantal jurken uit die je gaat passen. Onze ervaren coupeuses kunnen de jurken verder vermaken naar jouw wens. Kom naar Unique Bridal en vind de perfecte jurk voor de mooiste dag van je leven.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer