Schoonheid komt in alle maten! Wij hebben daarom allemaal verschillende maten trouwjurken in onze winkel. Ook hebben wij trouwjurken voor wanneer je een `maatje meer` hebt. Er zijn zelfs collecties gespecialiseerd op bruidsjurken voor grotere maten. Deze collectie trouwjurken zijn net zo gevarieerd als de collecties die zich hier niet specifiek op richten. Wij hebben zoveel verschillende bruiden geholpen, en helpen jou ook graag! Voor elke bruid is het vinden van de juiste jurk het leukste onderdeel van de voorbereidingen. We hebben een groot assortiment trouwjurken in grote maat. Ben jij een volslanke bruid en wil ook jij stralen op je bruiloft? Bekijk ons assortiment plus size trouwjurken.

Trouwjurk in grote maten

1 2

Plus size trouwjurk voor volslanke dames

Een plus size trouwjurk is voor de curvy bruid en accentueert jouw prachtige rondingen en geeft stevigheid waar jij dat graag hebt. Naast onze collectie plus size bruidsjurken zijn A-lijn jurken zeer geschikt voor de bruid met een maatje meer. Onze bruid stylisten en coupeuses adviseren je graag over de mogelijkheden.

Grote maten trouwjurk passen

We hebben een flink aantal trouwjurken die geschikt zijn voor de bruid met een maatje meer. We hebben plus size collecties van verschillende merken. Zo hebben we jurken uit collecties Modeca en Julietta by Morilee. Daarnaast hebben we nog diverse opties in onze collectie van andere merken. Heb jij jouw droomjurk al gezien op de website? Of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn om jouw vormen te tonen? Kom naar Unique Bridal en voor een pasafspraaken laat je adviseren door onze bruidsstylisten. Zij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de jurk die jou laat schitteren op je grote dag!

Wij maken alle trouwjurken op maat

Verschillende topmerken hebben aparte collecties voor de bruid met een maatje meer. Zo zijn de Julietta collecties van Morilee speciaal ontworpen voor de curvy bride. Maar er is veel meer mogelijk! Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring met het vermaken van jurken voor volslanke bruiden en zwangere bruiden. A-lijn trouwjurken en baljurken kunnen heel goed vermaakt worden voor een plus size bruid.

Over ons

Unique Bridal heeft de grootste collectie bruidsjurken van Den Haag. In onze collectie hebben we trouwjurken in verschillende prijsklassen voor de bruid met een maatje meer. We hebben verschillende topmerken uit de hele wereld. In een ontspannen sfeer worden jij en je gasten ontvangen door de bruidsstylisten. Zij hebben vele bruiden gelukkig gemaakt en weten precies hoe ze trouwjurken in grote maat maken. Met geduld luisteren ze naar jouw wensen en helpen je bij het kiezen van een jurk. De ervaring van onze coupeuses zorgen dat elke jurk met liefde en aandacht voor kwaliteit wordt vermaakt. Laat je inspireren en adviseren bij Unique Bridal en vind de trouwjurk van jouw dromen!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer