Een trouwjurk met kant is sfeervol, tijdloos, elegant en romantisch. De trouwjurk met kant is van oudsher al een veel gekozen trouwjurk, maar is ook nu nog erg geliefd. De luxe en romantische uitstraling is perfect voor jouw grote dag. Je kan ervoor kiezen om alleen kant te gebruiken in de sluier, maar de mogelijkheden zijn ontelbaar. Je kan een trouwjurk kiezen die volledig gemaakt is van kant, maar je kan kant perfect combineren met andere stoffen. De kanten applicaties maken van de eenvoudigste trouwjurk een spektakel. Dus wil je een volledige kanten jurk, of een paar bijzondere accenten van kant, het kan allemaal.

Kanten trouwjurk

1 2 3 4

Wat is een kanten trouwjurk

De kanten trouwjurk geeft heel veel mogelijkheden om de jurk uniek te maken en echt jouw eigen touch te geven. Het lijfje kan versierd worden met kantenapplicaties, waarbij de applicaties doorlopen in de rok. Wil je een spannendere uitstraling, dan kunnen deze applicaties worden aangebracht op illusietule voor een doorschijnend effect. De kantenapplicaties geven hierdoor een prachtig tatoeage effect. Wil je niet teveel kant of het fijntjes laten terugkomen in de jurk? Kies dan voor subtiele applicaties die de mouwen, rug of rok sieren..

Kom je kanten trouwjurk passen

We hebben een zeer grote collectie kanten trouwjurken in onze winkel. Kant wordt in heel veel trouwjurken verwerkt, maar het gebruik kan heel erg verschillen. Er is voor iedere smaak wel een trouwjurk met kant te vinden in onze collectie. Wil jij een jurk die geheel van kant is, kanten patronen heeft over een andere stof of alleen kanten applicaties? We hebben het bij Unique Bridal allemaal. Kom de mogelijkheden bekijken en maak een pasafspraak. Is het nou toch net niet wat je wilt? Of zou je graag het kant uit de rok van de ene bruidsjurk, gecombineerd willen met het lijfje van een andere jurk? Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring in het vermaken van jurken naar de wensen van de bruid. Kom naar Unique Bridal en vind je perfecte jurk!

Verschillende soorten kanten bruidsjurken

Met een kanten trouwjurk kan je heel veel verschillende “kanten” op. Door de loop der jaren zijn er veel verschillende soorten kant ontstaan in verschillende landen. Het Franse Chantillykant is erg bekend en wordt ook veel gebruikt in de bruidsmode. Naast de verschillende soorten kant, heb je ook veel keus in de applicaties die worden gemaakt met het kant. Van oudsher doen kanten bloemenapplicaties het heel goed in de bruidsmode en dat zie je ook nu nog heel veel terug. Maar er zijn nog veel meer kanten mooie patronen die trouwjurken sieren. Een prachtig gebruik van kant zijn kanten applicaties op illusietule waardoor er een tatoeage effect wordt gecreëerd. Kant kan jouw trouwjurk ook een echte vintage look geven, voor een heel ander uiterlijk.

Kanten trouwjurken bij Unique Bridal

Kanten trouwjurken hebben we een veel verschillende soorten en maten bij Unique Bridal. Er zijn bruidsjurken van kant die wat goedkoper zijn, maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt. We hebben trouwjurken van veel verschillende topmerken uit de bruidsmodewereld. En eigenlijk maken zij allemaal gebruik van kant, de een meer dan de ander. De meeste merken gebruiken het veel, vooral omdat er zoveel mogelijk is. Zo maakt Essense of Australia weelderig gebruik van kant, waar de jurken van Jesus Peiro het kant alleen af en toe laten terug komen in het lijfje. Bespreek met onze bruidsstylisten welk soort kant jij mooi vindt en op welke manier je dat in jurk verwerkt wilt zien. Zij helpen je bij het vinden van jouw jurk. Mocht het toch niet naar jouw zin zijn, dan vermaken onze coupeuses jouw trouwjurk helemaal naar jou wens. Hoe dan ook, bij Unique Bridal vind je de kanten trouwjurk van jouw dromen!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer