Een trouwjurk met korte mouwen is speciaal voor de bruid, die wel wat van haar armen wil laten zien, maar zich niet comfortabele voelt bij volledig blote armen. Veel bruiden maken zich toch wat zorgen over hun bovenarmen. Dan biedt de trouwjurk met korte mouwen uitkomst. Ga jij in de zomer trouwen en wil je toch niet met blote armen? Kies dan voor een trouwjurk met korte mouwen!

Trouwjurk met korte mouwen

1 2

Waarom een trouwjurk met korte mouwen

De korte mouwen van een trouwjurk zijn er in veel verschillende soorten en maten. Veel jurken hebben strakke korte mouwen, waarbij de kanten details uit het lijfje en rug, schitterend door lopen in de mouwen. Hoewel strapless jurken een populaire keuze zijn, kunnen trouwjurken met korte mouwen ook erg flatterend zijn. Korte mouwen helpen de schouders en het bovenlichaam te accentueren. Bovendien zijn ze comfortabeler zijn dan strapless stijlen, vooral bij warm weer.

Kom je trouwjurk passen

In onze collectie trouwjurken hebben we veel verschillende trouwjurken met korte mouwen. We hebben halve mouwtjes, maar ook pofmouwen en kapmouwen. Perfect voor een huwelijk in de zomer of als je liever niet je schouders laat zien. Onze collectie bestaat uit diverse topmerken uit de bruidsmodewereld. Elk merk heeft een verscheidenheid aan jurken met alle soorten mouwen. Weet je nog niet welk type mouw het beste bij jou past? Maak een pasafspraak aan laat je adviseren. Onze bruidsstylisten helpen jou bij het vinden van de jurk waar je altijd van hebt gedroomd!

Voordelen van een trouwjurk met korte mouwen

Een trouwjurk is niet alleen een symbool van de puurheid van de bruid, maar ook een weerspiegeling van haar persoonlijke stijl. Terwijl trouwjurken met lange mouwen traditioneel gezien worden als de meest formele optie, kunnen trouwjurken met korte mouwen net zo mooi en elegant zijn. Daarnaast hebben trouwjurken met korte mouwen een aantal praktische voordelen. Ze zijn koeler en comfortabeler om te dragen bij warm weer. Je kan kiezen voor een half mouwtje om je bovenarm te wat stevigheid te bieden, maar toch de luchtigheid te hebben die je met een lange mouw niet hebt. Kapmouwtjes en pofmouwtjes laten je hele armen zien, maar verbergen de schouder. Vind je dit allemaal niks, maar wil je ook geen geheel blote armen? Kies dan voor een off-shoulder mouwtje, voor een mooi speels detail.

Over Unique Bridal

De collectie van Unique Bridal is zorgvuldig samengesteld door onze ontwerpster en eigenaresse Shahla. Voor liefhebbers van trouwjurken met korte mouwen hebben we een hoop keuze. Al die mogelijkheden zorgen ervoor dat je veel te beslissen hebt. Onze bruidsstyliste helpen jou met alle liefde bij het vinden van de trouwjurk en de mouwtjes waar jij in kan schitteren op je grote dag. Kom passen en wij gaan jou helpen bij het vinden van jouw droomjurk. We beginnen met het bespreken van jouw wensen, om daarna uit de collectie een selectie te maken van jurken die bij jou passen. Tenslotte ga je de jurken passen om zo de jurk van je dromen te vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer