Een trouwjurk met een lange mouwen is een veel gekozen optie. Voor bruiden die zich niet prettig voelen met blote armen of huwelijksceremonies die zich voltrekken in de wintermaanden. De lange mouwen kunnen effen zijn, maar kunnen ook versierd worden met prachtige kanten applicaties.

Trouwjurk met lange mouwen

1 2

Waarom een trouwjurk met lange mouwen

Een trouwjurk is een van de belangrijkste keuzes die een bruid zal maken, en de mouwen zijn een belangrijk onderdeel van de jurk. Lange mouwen kunnen de jurk een meer formele uitstraling geven, maar ook om de armen of schouders te bedekken. De trouwjurk met lange mouwen geeft de bruid die twijfelt over haar armen net dat beetje meer zekerheid. De lange mouwen kunnen op verschillende manieren stralen. Van een gladde stof tot kantenpatronen, die vanuit het lijfje doorlopen in de mouwen. Met kantenapplicaties op illusie tule wordt een tatoeage effect gecreëerd. Zo lijk je je armen te showen en heb je de stevigheid van een lange mouw!

Kom je trouwjurk passen

We hebben verschillende opties voor bruiden die op zoek zijn naar trouwjurken met lange mouwen. In ons assortiment hebben we trouwjurken met lange mouwen, maar driekwart mouwen behoren ook tot de mogelijkheden. Heb je nou toch een droomjurk gevonden, maar heeft deze geen lange mouwen en wil jij dat wel? Geen probleem! Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring in het aanzetten van mouwen voor vele bruiden. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een pasafspraak om verschillende mogelijkheden te passen. Onze bruidsstylisten helpen jou met alle liefde om jouw perfecte jurk te vinden!

Voordelen van een trouwjurk met lange mouwen

Een trouwjurk met lange mouwen heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten trouwjurken. Ten eerste biedt het meer dekking, wat belangrijk kan zijn voor een bruid die zich bescheidener wil voelen op haar grote dag. Ten tweede kan een jurk met lange mouwen comfortabeler zijn bij kouder weer. Ook kan een jurk met lange mouwen helpen om eventuele tatoeages op de armen of schouders te verhullen. Of je nu op zoek bent naar meer bedekking of meer stijl, een trouwjurk met lange mouwen is het overwegen waard.

Over Unique Bridal

Trouwjurken met lange mouwen hebben we bij Unique Bridal voor elke smaak. De jurken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en modellen. Elk merk, groot of klein, maakt trouwjurken met lange mouwen, omdat deze erg gewild zijn. Perfect voor de bruid die liever niet haar armen showt of voor een huwelijk in de wintermaanden. Wanneer je bij ons langskomt om te passen, ontvangen we jou en je gasten met een drankje en bespreken we jouw wensen. Je gaat verschillende opties passen en mocht jouw droomjurk er nog niet bij zitten, dan gaan we samen verder op zoek. Kunnen we iets combineren of kunnen we mouwen ontwerpen voor die prachtige bruidsjurk zonder mouwen. Onze bruidsstylisten vinden, in een ontspannen sfeer, de perfecte jurk voor jouw grote dag!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer