Een trouwjurk met een lange mouwen is een veel gekozen optie. Voor bruiden die zich niet prettig voelen met blote armen of huwelijksceremonies die zich voltrekken in de wintermaanden. De lange mouwen kunnen effen zijn, maar kunnen ook versierd worden met prachtige kanten applicaties.

Trouwjurken met lange mouwen

Waarom een trouwjurk met lange mouwen

De trouwjurk met lange mouwen geeft de bruid die twijfelt over haar armen net dat beetje meer zekerheid. De lange mouwen kunnen op verschillende manieren stralen. Van een gladde stof tot kantenpatronen, die vanuit het lijfje doorlopen in de mouwen. Met kantenapplicaties op illusie tule wordt een tatoeage effect gecreëerd. Zo lijk je je armen te showen en heb je de stevigheid van een lange mouw!

Trouwjurk passen

We hebben verschillende optie voor bruiden die op zoek zijn naar trouwjurken met lange mouwen. In ons assortiment hebben we bruidsjurken met lange mouwen, maar driekwart mouwen behoren ook tot de mogelijkheden. Heb je nou toch een droomjurk gevonden maar heeft deze geen lange mouwen en wil jij dat wel? Geen probleem! Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring in het aanzetten van mouwen voor vele bruiden. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Bezoek onze website en maak een pasafspraak om verschillende mogelijkheden te passen. Onze bruidsstylisten helpen jou met alle liefde om jouw perfecte jurk te vinden!

Voordelen van een trouwjurk met lange mouwen

De trouwjurk met lange mouwen is zeer geschikt als jij als bruid niet helemaal zeker weet of jij je armen wel wilt tonen. Gelukkig zijn er prachtige en zeer verschillende uitvoeringen, waardoor je veel keus hebt. Je kan ervoor kiezen je armen niet te tonen door een jurk te kiezen met gladde mouwen van een egale stof. Wil je toch iets showen van jouw armen? Je kan kiezen voor een trouwjurk met driekwart mouwen, waarbij je toch wat vrijheid hebt. Of kies dan voor een jurk met kantenapplicaties op illusietule. Hierdoor lijkt het alsof jij jouw armen laat zien, met het tatoeage effect kanten patronen en tegelijkertijd heb je de stevigheid van een lange mouw. Of kies voor een trouwjurk met driekwart mouwen.

Over Unique Bridal

Trouwjurken met lange mouwen hebben we bij Unique Bridal voor elke smaak. De jurken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en modellen. Van bohemian en zeemeermin tot A-lijn en prinsessenjurken. Elk merk, groot of klein, maakt trouwjurken met lange mouwen, omdat deze erg gewild zijn. Perfect voor de bruid die liever niet haar armen showt of voor een huwelijk in de wintermaanden. Wanneer je bij ons langskomt om te passen, ontvangen we jou en je gasten met een drankje en bespreken we jouw wensen. Je gaat verschillende opties passen en mocht jouw droomjurk er nog niet bij zitten, dan gaan we samen verder op zoek. Kunnen we iets combineren of kunnen we mouwen ontwerpen voor die prachtige bruidsjurk zonder mouwen. Onze bruidsstylisten vinden, in een ontspannen sfeer, de perfecte jurk voor jouw grote dag!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer