Een trouwjurk met een open rug voegt een sexy uitstraling toe aan jouw trouwjurk. De voorkant van de trouwjurk kan traditioneel en sober zijn, maar de open rug zal je gasten doen verbazen als jij door het gangpad loopt. Welke trouwjurk je ook kiest, de open rug maakt de jurk af en geeft de jurk extra elegantie!

Trouwjurken met open rug

Wat is een trouwjurk met open rug

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft een trouwjurk met open rug, een open achterkant. Daarin zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor een lage rug of een open rug, waarbij je niet je hele rug laat zien. In beide gevallen accentueert de open rug de vorm van jouw lichaam. Om de open rug extra te accentueren kan je kiezen voor verschillende stoffen. kant of kanten applicaties leggen nog meer nadruk op de vorm van de open rug. Vaak loopt dit prachtig door vanuit de mouwen en de halslijn.

Kom je trouwjurk met open rug passen

In de collectie van onze bruidsmodezaak hebben we heel veel keus in trouwjurken met een open rug. Het merendeel van de trouwjurken heeft een open rug, maar daarin is veel variatie. Als je een wat meer traditiegetrouwe bruidsjurk wilt kies je voor een open rug, die de helft van de jurk laat zien. Durf jij het aan om wat meer sexy te zijn of wil je een wat modernere uitvoering van een open rug, dan kan je kiezen voor een lage rug. Hierbij is de rug open tot de taille. Wil je zien wat er allemaal mogelijk is, maak dan eenvoudig een pasafspraak en laat je inspireren. Zoek je een trouwjurk met open rug? Kom bij ons langs en wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van je droomjurk!

Trouwjurken met bijzondere rug

Trouwjurken met een open rug zijn er in verschillende soorten. De open rug kan tot halverwege lopen, maar wil jij graag jouw rug tonen, dan kun je kiezen voor een jurk met een lage rug. De jurk wordt dan extra sexy en toon je net wat meer van jezelf. Wil jij een trouwjurk met open rug, maar trouw je in de winter of herfst? Dan kun je het ook laten lijken alsof jij een open rug hebt. Sommige merken hebben namelijk een illusie verwerkt in hun jurken, waardoor het lijkt alsof de rug open is. Ideaal tijdens de koudere maanden.

Alle trouwjurken van Unique Bridal

De collectie van Unique Bridal is zorgvuldig samengesteld door eigenaresse Shahla. De collectie bestaat uit topmerken uit de hele wereld. Elke merk ontwerpt jurken met open rug en dus hebben we trouwjurken met open rug in verschillende prijsklassen. Tijdens jouw afspraak neem jij in alle rust door op welke jurken jouw oog is gevallen en wat je mooi vindt aan een open rug. Onze bruidsstylisten helpen jouw vervolgens bij het vinden van jurken die bij jou smaak passen. Nadat je deze jurken hebt gepast, bepalen jij en jou gasten of de perfecte bruidsjurk ertussen zit. Kom met jouw gezelschap naar Unique Bridal en vind de jurk van jouw dromen.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer