Een prinses trouwjurk is de jurk waar elke klein meisje van droomt. Vraag een kleine meid om een trouwjurk te tekenen en ze zal een prinsessen trouwjurk tekenen. Prinses bruidsjurken hebben een klassieke uitstraling. Tule en hoepels zorgen voor een prachtige volle rok. Wil jij ook als een prinses door het gangpad naar de man van jouw dromen? Bekijk hieronder onze selectie.

Prinses trouwjurken

Wat is een prinses trouwjurk

De prinses trouwjurk is de perfecte keuze voor de bruid die gaat voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. Het lijfje is veelal gemaakt met schitterende kanten versieringen, maar zijn er in veel verschillende soorten en smaken. De rok daarentegen heeft een A-lijn of baljurk model en geeft de trouwjurk een prachtige volle uitstraling. Er is niet veel verschil tussen een prinsessen trouwjurk en een sissi bruidsjurk, maar als je goed op let zijn er toch wat kleine verschillen. Een prinsessen bruidsjurk valt vanuit de taille, en Sissi trouwjurken staan vanuit de taille. Er zit dus volume verschil in vanuit de taille. Wil jij een formele en traditionele ceremonie, dan past een prinses trouwjurk perfect.

Kom je prinses trouwjurk passen

In onze winkel aan de Javastraat in Den Haag hebben we een grote verzameling prinses trouwjurken. De bovenverdieping is volledig ingericht met trouwjurken. De collectie heeft veel variatie en heeft elke bruid iets te bieden. Wil je een traditionele jurk, zoals de prinsessen vroeger in kastelen droegen of wil je een prinses bruidsjurk met een moderne twist? Het kan allemaal. Maak een pasafspraak en kom langs met jouw gasten. Onze bruidsstylisten nemen rustig de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Vervolgens helpen ze je bij het vinden van de jurk waar jij helemaal verliefd op wordt!

Verschillende soorten prinses bruidsjurken

De prinses trouwjurk heeft een klassieke uitstraling. Het geeft jouw plechtigheid echt een sprookjesachtige uitstraling. Het lijfje kan helemaal volgens jouw eigen smaak worden vormgegeven. Je kan kiezen voor een sweetheart halslijn, maar een V-hals of halter halslijn kunnen net zo goed. De prinses jurk heeft een rok die bij de taille smal begint en vervolgens uitloopt in een volle, weelderige jurk. Een A-lijn model of baljurk zijn perfect voor een sprookjesachtige prinses trouwjurk.

De trouwjurken van Unique Bridal

Unique Bridal heeft grote collectie prinses trouwjurken zorgvuldig samengesteld door eigenaresse Shahla. We hebben jurken in verschillende prijsklassen voor ieder budget. In onze bruidswinkel vertegenwoordigen we diverse topmerken uit de hele wereld. We hebben het prachtige Hollandse merk Modeca, maar ook internationale toppers als Morilee en Essense of Australia.

Onze bruidsstylisten hebben jarenlange ervaring in het bijstaan van bruiden bij hun zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Kom je bij ons passen dan nemen wij in twee uur tijd jouw wensen met je door, zoeken we een aantal jurken uit die passen bij jouw wensen en vervolgens ga je die passen. Het vinden van jouw droomjurk kan best spannend zijn, maar moet vooral heel leuk zijn. Daarom nemen we hier rustig de tijd voor en creëren we een ontspannen sfeer. Kom naar Unique Bridal en vindt de perfecte jurk voor jouw grote dag!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer