Werkwijze

De perfecte trouwjurk zoeken voor een perfecte dag is een hele opgave! Bij Unique Bridal helpen we je bij deze zoektocht in vier stappen.

1. Intake

Om je goed te kunnen adviseren, beginnen we altijd met een korte kennismaking. We vinden het leuk om je verhaal te horen. Wanneer ga je trouwen, kies je voor trouwen op het strand of binnen? En wat vind je mooi en belangrijk? Dit geeft ons waardevolle informatie voor de volgende stap.

2. Eerste selectie trouwjurken passen

Op basis van je voorkeuren, kiezen we samen vijf tot acht jurken uit de winkel om te passen. Je krijgt van ons passchoenen (of neem je eigen trouwschoenen mee). Aan het einde van de passessie heb je je mooiste trouwjurk uitgekozen en hebben we je maat opgenomen. Als dit de jurk van je dromen is, dan gaan we de jurk bestellen.

3. Eerste keer aanpassen​

Als de trouwjurk in jouw maat binnen is, dan nemen we contact met je op voor een eerste afspraak om af te passen. Bij het afpassen van je trouwjurk kijken we naar de lengte van de trouwjurk en naar eventuele toevoegingen zoals een hoepel en lingerie. Vervolgens kijken onze coupeuses hoe ze jouw trouwjurk verder kunnen aanpassen naar jouw wensen. Bijvoorbeeld door mouwtjes toe te voegen, een bijpassende sluier of een haakje om de sleep van de jurk omhoog te houden. Samen maken we je trouwjurk helemaal naar jouw wensen!

4. Tweede keer aanpassen

Ongeveer drie weken voor je bruiloft kom je voor een laatste keer langs. Alles is vermaakt en de jurk is klaar om nog eenmaal gepast te worden. Ben je helemaal tevreden dan kun je de trouwjurk na afloop meteen meenemen. Samen met eventuele accessoires zoals de sluier of een op maat gemaakte stola.