Accessoires

Jouw trouwjurk is het belangrijkste, maar de accessoires maken het plaatje compleet.
Van haaraccessoires en sieraden tot jasjes, schoenen en lingerie.

Sluiers & haarversiering

Een traditionele sluier ontwerpen wij zelf, we hebben ook prachtige versieringen voor het haar, zoals haarkettingen en bloemen. Zo krijg je prachtige accenten in je haar. Of een kroontje voor het klassieke prinsessenplaatje.

Sieraden en riemen & ceinturen

Een traditionele sluier ontwerpen wij zelf, we hebben ook prachtige versieringen voor het haar, zoals haarkettingen en bloemen. Zo krijg je prachtige accenten in je haar. Of een kroontje voor het klassieke prinsessenplaatje.

Jasjes en stola’s

Jasjes en stola’s zijn perfect voor de winterbruiloft. Wanneer het wat frisser is op een bepaald moment van jouw speciale dag. Beiden kunnen je een andere look geven. Zo heb je tijdens de ceremonie een chiquere uitstraling en heb je tijdens het feest een meer sexy look. Zonder dat je van jurk hoeft te veranderen. Wij hebben verschillende jasjes in de collectie. Stola’s ontwerpt Shahla zelf, gemaakt van onder meer mikado of nep bont.

Schoenen

Je wilt mooie schoenen en tegelijkertijd moeten ze ook comfortabel zijn. Ze moeten jou tenslotte de hele dag dragen. Als bruid heb je soms al de ideale schoenen en dan neem je deze gewoon mee tijdens het passen. Zo kunnen we de jurk op de juiste lengte afspelden, zodat deze perfect valt. Bij het vinden van de schoenen kunnen we je ook helpen. Wij hebben een selectie schoenen klaar staan en kunnen van deze collectie verschillende kleuren en modellen bestellen. We verkopen onze schoenen als service aan onze bruiden.

Lingerie & aanverwante zaken

Op het gebied van lingerie hebben we een uitgebreide collectie Wolford. Om het decolleté te accentueren hebben we vullingen en push-up bh’s. Als je bent geïnteresseerd in een trouwjurk met lage rug, dan wil je liever geen lingerie dragen. Dit zou zonde zijn van de sexy lage rug. Daarom maken we de ondersteuning van de borsten in de jurk. Om de jurk prachtig tot zijn recht te laten komen hebben we verschillende oplossingen. Je kan een torsellette dragen om de taille mooi te laten afslanken of een slimfit broekje om jouw fit-and-flare jurk helemaal tot z’n recht te laten komen. Uiteraard hebben we verschillende maten hoepels zodat jij echt die prinsessen look krijgt met een baljurk of jouw A-lijn model jurk het mooie volle volume krijgt waarvan jij hebt gedroomd. Wil je nog een extra sexy touch? We hebben verschillende kousenbanden om je hele plaatje compleet te maken.