Unique Bridal

Reviewscore: 9.6 uit 200+ beoordelingen
Ornament-afspraak-tekst

Reviews

Onze Bruiden

Reviews

“We hebben een geweldige ervaring bij Unique Bridal gehad. Prachtige jurken, geholpen door ongelooflijk lieve en zeer behulpzame vrouwen. Zelden meegemaakt dat klantvriendelijk en klanttevredenheid zo hoog in het vaandel staan. Complimenten voor Unique Bridal: Shahla en Jacqueline. Ik beveel Unique Bridal graag aan!”

Abderrahman Lahdidioui

“Shahla heeft mij geweldig geholpen: geduldig en met oog voor mijn wensen. Ontspannen kunnen winkelen, zonder vervelende verkoop trucs en met een prachtige jurk naar huis gegaan.”

Julie de Graaf

“Prachtige zaak met een mooie ambiance! Veel jurken beschikbaar. Geholpen door de eigenares, super lieve vrouw die me heel eerlijk en oprecht heeft geholpen om een jurk te vinden die het beste bij mij paste. Echt een aanrader!”

MJ Lontho

“Wat een warm onthaal, een luisterend oor, alle tijd, en een zeer goed gevoel. Een uitgebreide keuze van klassiek tot speciale modellen, met een goede prijs, afsluitend met een glas bubbels … bedankt!”

Tineke Driessen

“Top service! Zij luisteren heel goed naar je wensen en bieden jouw de beste hulp. Ik had een noodgeval..ik zou een nieuwe trouwjurk moeten vinden binnen minder paar dagen voor mijn grote dag. Gebeld, afspraak gemaakt en de beste jurk mogen kiezen/kopen na de hulp van de twee maten dametjes van deze zaak! Dit alles gebeurde binnen 3 dagen! En ik heb een hele mooie jurk uiteindelijk gekocht!…. zeker een aanrader!”

Souha Hedhili

“Ik ben heel prettig geholpen. Er was een goed zicht op wat mooi staat en er werd goed geluisterd naar mijn eigen wensen. Daarnaast geruime mogelijkheid tot het aanpassen van jurken zo nodig (toevoegen mouwen, veranderen pasvorm etc). Het enige puntje van aandacht is het bijwerken van de website (niet alle jurken die op de site staan waren aanwezig in de zaak).”

Lysanne de Wijs

“Bij Unique Bridal word je heel persoonlijk geholpen, ik had nooit het gevoel een nummer te zijn, en voelde geen enkele druk om een jurk te kopen. Dit heb ik bij andere zaken anders meegemaakt. Er wordt goed met je meegedacht en niks is teveel. Zaak is alleen al een genot om te zijn, prachtige ambiance. Een grote aanrader!”

Elmer en Marloes dBP

“Een hele fijne zaak om je trouwjurk te kopen. De service is geweldig. Ik had best wel wat spanning voordat ik mijn jurk kocht. Ik had namelijk 2 dingen waar rekening mee moest worden gehouden. Een zwangerschap en een bruiloft binnen 2 maanden. De eigenaresse stelde mij direct op mijn gemak en vertelde dat zij veel ervaring heeft met zwangere bruiden. Ook de snelle levering was geen probleem, omdat er een ruim assortiment aan jurken in de winkel hangt. Ik heb een prachtige jurk gevonden en kan niet anders zeggen dames, koop hier je trouwjurk!!”

Lisa van der Zeijden

“Mijn droom is uitgekomen bij de zeer mooi ingerichte bruidsboetiek van Shahla. Het was mijn eerste keer dat ik ging kijken voor een bruidsjurk en ik ben meteen geslaagd. Het ging zoals ik had verwacht. Ik ben niet teleurgesteld. Ik voelde mij die dag een prinses. In de eerste instantie ging ik voor een jurk van Mora Lee die zij als enige aanbood. De jurk pakte totaal anders uit. Shahla heeft goed geluisterd waar ik naar zocht, en heeft mij mijn droomjurk aangeraden. Het werd een kanten jurk van Modeca. Zij was zeer vriendelijk en mijn familie is ook zeer gastvrij ontvangen. De jurk was er niet in mijn maat, toen mijn jurk met juiste maat er was heeft Shahla geduldig geluisterd wat ik veranderd wilde hebben aan de jurk. Sleep iets korter. Het lijfje en mouwtjes iets strakker. Zij knipte zo zelfverzekerd een stukje van mijn sleep af. Ongelooflijk veel ervaring. De dag dat ik mijn jurk kwam halen en ging passen, zat hij perfect. Ik kan niet wachten tot ik de jurk echt mag dragen en wat mijn verloofde er van vindt. Ook Shahla hoop ik dan te zien. Zij is welkom op onze bruiloft.”

Brendy B

Lees Google Reviews

Lees The Perfect Wedding Reviews

Lees Google Reviews