Onze bruiden

Reviews

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Bekijk meer dan 200 reviews op Google, Facebook en The Perfect Wedding.

sophie groffen
sophie groffen
01/10/2022
Vandaag mijn jurk uitgekozen. Ik ben ontzettend goed geholpen. Shahla neemt echt de tijd voor je en geeft goed en eerlijk advies. Er hangen veel verschillende soorten jurken in de winkel waardoor er voor iedereen iets is. Ik kan de winkel absoluut aanraden!
hamegol keihani
hamegol keihani
24/09/2022
Speciaal voor Unique bridal bruidsmode van België tot Den Haag gereden! Ben erg tevreden met mijn jurk en ben door zeer vriendelijke personeel en een fantastisch service geholpen! Voor mij was het een top ervaring☺️ Een absolute aanrader!❤️
Laura en Daan Jongerden
Laura en Daan Jongerden
24/09/2022
Super goed geholpen! Fijne persoonlijke aandacht en veel verschillende type jurken. 10 weken voor het huwelijk tijdens het passen kwamen we erachter dat de fabriek een fout had gemaakt. Maar er werd meteen een oplossing gemaakt en uiteindelijk is het helemaal goed gekomen! Super bedankt voor je hulp Shahla.
hector fabio castillo pico
hector fabio castillo pico
27/08/2022
Beautiful dresses, good service
Elsje Filmt
Elsje Filmt
19/07/2022
Edit; Ik word vandaag gebeld door de eigenaresse en er wordt mij verteld dat dit ligt aan het merk en een bekend probleem is. Ook wordt de schuld bij mij neergelegd... heel apart. Als je een foutief merk verkoopt mag je dat wel melden van tevoren volgendr keer. Voor mij zeker geen aanrader want dit was heel anders opgelost kunnen worden. Mijn prachtige trouwjurk hier gehaald. Hij was sneller klaar dan aangegeven, heel fijn. Nog voordat de bruiloft begon is er wel Thule gescheurd, en raakte er wat knoopjes los. Dit komt omdat de jurk uiteindelijk toch te lang was; Ik heb hem een groot deel van de dag gewoon omhoog moeten tillen om niet te struikelen. Verder echt geen negatief woord over de jurk want ik ben er echt ontzettend blij mee en ondanks de schade die we ter plekke gerepareerd hebben, wel echt tevreden mee. De sluiting die bovenaan de rits was om er voor te zorgen dat er iets niet naar beneden loopt ging aan het einde van de avond kapot. Die sprong gewoon open En vanaf dat moment heb ik regelmatig moeten vragen of iemand mijn rits even omhoog trok. Mijn winkelervaring was verder goed, wel staat er heel veel druk op het personeel door de eigenaresse. Dit hebben we zelf meerdere keren meegemaakt en ze is zelf ook altijd heel erg gehaast. Gelukkig heeft het personeel ondanks haar commentaar (volgens mij Koos ik hem volgens haar niet snel genoeg uit ofzo) meiden tijd gegeven om rustig te kijken. Ik kan me heel goed voorstellen dat als je wordt geholpen door de eigenaresse persoonlijk dat je winkelervaring wellicht minder prettig is. Ik raad hun dan ook aan om of meer personeel aan te nemen, of minder klanten toe te laten want alles is op afspraak. Zo geef je dames meer het gevoel dat ze gezien worden.
Stefania Hg
Stefania Hg
18/07/2022
I had an amazing experience at Unique Bridal. They make you feel welcomed and comfortable throughout the process. They have many different dress styles and sizes. I highly recommend this place!
Sara Huwae
Sara Huwae
25/06/2022
De sfeer is perfect, hele mooie winkel met hele lieve mensen. Ze helpen je heel goed, zijn er echt voor jou en niet om per se een jurk te verkopen. Ze zijn ook heel eerlijk! Absoluut een aanrader!!! Heel anders dan een grote zaak, waar alle jurken aangesmeerd worden en je meer een nummer bent. Hier ben je echt een persoon, heel erg bedankt voor alle hulp! Ik ben écht heel blij met jullie!