Onze bruiden

Reviews

Benieuwd naar wat klanten van ons vinden? Bekijk meer dan 200 reviews op Google, Facebook en The Perfect Wedding.

 

Cassie Dong
Cassie Dong
04/05/2024
Very good experience. I buy my dream weeding dress and take it back to China for the wedding in last year. Enjoy a unique memory. Thanks for all.
Manon Rood
Manon Rood
03/05/2024
Hier is een jurk uitzoeken echt een feestje. Als iemand die dik is en niet al jaren van een bepaalde jurk droomt koos ik voor Unique Bridal vanwege het ruime aanbod en ook (heel) veel jurken die ik met mijn grote maat gewoon kon passen. We werden vriendelijk ontvangen en het passen van verschillende soorten jurken was echt een heel leuke ervaring. Diana wist de perfecte jurk in een keer uit het rek te vissen. Dat wist ik toen nog niet, want stond dit nou echt tussen mijn inspiratiebeelden? Maar wat ben ik blij dat ik mijn vertrouwen in haar vakkundige handen heb gelegd. Ik moet nog even wachten, maar kijk er nu al naar uit om de jurk weer aan te mogen! Tot die tijd kan ik genieten van de foto's die we volop mochten maken. Ik zou iedereen aanbevelen hier eens langs te gaan in de zoektocht naar de perfecte jurk.
Geert van Kempen
Geert van Kempen
25/04/2024
Grote zaak met een hele grote sortering bruidsjurken, niet goedkoop.
Tass Mulder
Tass Mulder
20/04/2024
Lieve Diana, Ondanks dat ik je een verkeerde naam gaf en je daardoor een week lang Chantal bent genoemd (sorry sorry sorry!) heb je mij een fantastische ervaring laten meemaken. Ik kreeg van jou de opdracht om jurken uit te zoeken en jij zou hetzelfde doen. Bij de 1e jurk die je me aantrok was ik verkocht en je raad het al... dit was geen jurk van mijn keuze! Op slag verliefd, twijfels sloegen toe.. ik kon geen keuze maken. Kom nog maar een keer terug. En dat heb ik gedaan. Weer jurken passen, maar het was te laat.. verliefd op die ene jurk die jij had uitgezocht 😍 dankjewel voor je geduld, je inzicht, je enthousiasme.. ik zeg zo nog 10000000 x JA tegen mijn jurk!
Kiana Shirangi
Kiana Shirangi
20/04/2024
I had my wedding on 28-Dec-2023 and I started looking for my dress about 2 months before that and just by looking at the dress, I knew it was mine! Im so happy with the team Unique Bridal did for me, grateful for the time they put into preparing it for me, and their kindness and care during the process. I received compliments from all of the guests on my dress, and I was truly shining in it! Thank you Unique Bridal, I cant recommend you enough! You are the best of the best!
Mahshid Salour
Mahshid Salour
19/04/2024
I had an exceptional experience. The staff were incredibly calm, patient, and kind throughout my visit, providing excellent service as they helped me find my dream wedding dress. Their thoughtful guidance and attention to detail made my shopping experience truly special. I highly recommend Unique Bridal to anyone in search of their perfect wedding dress!
Laura S
Laura S
14/04/2024
Prachtige zaak met een ruime selectie aan jurken en vriendelijk personeel. Nathalie heeft mij goed geholpen en was een stralend vriendelijke vrouw die goed kon inschatten wat ik mooi vond, ook al had ik hier zelf nog niet aan gedacht. Het voelde (door haar) als een speciaal moment met mijn ouders en zus en er was ruimte voor een uitgebreide passessie!
Liselotte Tas
Liselotte Tas
12/04/2024
Geweldig geholpen bij Unique bridal! Ontzettend lief personeel met oog voor jouw wensen en die (op een goede manier) eerlijk is! De winkel heeft een groot aanbod en door de goede hulp, vond ik direct bij de eerste afspraak al mijn trouwjurk.
C
C
06/02/2024
Wat een fijne bruidszaak is dit! En wat een lieve mensen. ☺️ Door Nathalie ben ik echt super geholpen. Ik kwam 8 maanden voor de bruiloft langs en voelde daardoor veel druk om zo snel mogelijk de juiste jurk te vinden. Nathalie stelde me geheel gerust, luisterde goed naar mijn wensen en wist precies wat mij mooi zou staan. Dezelfde middag nog heb ik mijn droomjurk gevonden! Ik raad deze zaak iedereen aan ☺️