Een korte trouwjurk is perfect voor de bruid die wat anders wil, dan de klassieke trouwjurk. Ben je trots op jouw benen en wil je daar graag wat van laten zien op jouw grote dag? Wil je je lekker vrij voelen tijdens jouw huwelijk? Of ga je in de zomer trouwen en wil je zomers gekleed gaan? De korte trouwjurk heeft een sexy uitstraling en is zit ook nog eens heel gemakkelijk. Steeds vaker wordt er gekozen voor een korte trouwjurk. Een korte trouwjurk is ook zeer geschikt als tweede trouwjurk, voor het feest na de plechtigheid.

Korte trouwjurk

1 2

Wat is een korte trouwjurk

Een korte trouwjurk is er in verschillende variaties. Je kan kiezen voor een minirok of een korte jurk die tot net over de knieën loopt. Je kan je vrij bewegen en voorop gaan tijdens het dansen op het feest. En niet te vergeten, je toiletbezoek gaat een stuk makkelijker dan met het gedoe van een traditionele trouwjurk. Perfect voor het huwelijk in de zomer of op het strand. Wil jij lekker kunnen dansen, je sexy benen laten zien of je prachtige hakken, dan is een korte trouwjurk de keuze voor jou!

Kom je trouwjurk passen

In onze bruidsmodewinkel hebben we een aantal korte trouwjurken voor iedere bruid. We hebben korte bruidsjurken van diverse merken, die al jaren leidend zijn in de bruidsmode. Onze eigen ontwerpster Shahla houdt erg van korte trouwjurken, omdat het net dat beetje extra van jezelf laat zien. In haar collectie Shahla zijn verschillende korte trouwjurken opgenomen voor elke smaak. Maak een pasafspraak om de collectie korte trouwjurken te passen van Unique Bridal. Heb je een ander idee voor een korte trouwjurk? Overleg dan met onze bruidsstylisten en ontwerpster om jouw unieke jurk te laten ontwerpen. Kies je een bestaande trouwjurk uit onze collectie of laat je jouw korte jurk helemaal ontwerpen naar jouw wensen ontwerpen? Wij helpen je bij het vinden van de perfecte jurk voor jouw grote dag!

Korte trouwjurk als tweede jurk

Een korte trouwjurk kan de perfecte keuze zijn voor een tweede jurk. Het is vaak comfortabeler dan een lange jurk, en het kan ook handiger zijn. Als je gaat trouwen in de zomer bijvoorbeeld. Het is ook perfect als avondjurk of als je van plan bent om te dansen op je receptie. Veel bruiden gebruiken een korte trouwjurk dan ook als tweede jurk op hun bruiloft. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige en handige tweede jurk, dan is een korte trouwjurk een uitstekende keuze.

Trouwjurken van Unique Bridal

Onze collectie trouwjurken bestaat uit jurken van topmerken en eigen ontwerpen. De meeste merken hebben een aantal korte trouwjurken in hun collecties, maar wij hebben in onze eigen collectie Shahla nog meer opties. Onze bruidsstylisten hebben vele jaren ervaring en zullen je bijstaan met advies. Zij zullen eerst met jou bespreken hoe jouw droomjurk eruitziet en vervolgens op zoek gaan naar jurken die bij jouw smaak passen. De selectie jurken ga je passen en samen met jou gasten beoordelen welke jurk jou het beste staat. Mocht je toch nog iets anders willen dan is het altijd mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken. Samen met onze stylisten en ontwerpster vind jij de jurk voor de mooiste dag van jouw leven!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy verklaring.
Lees meer